Izbornik

Prijave projekata na fondove Europske unije u 2018.

Prijave projekata na fondove Europske unije u 2018.

Typography

U cilju što boljeg informiranja javnosti o mogućnostima prijava na fondove Europske unije, Grad Varaždin organizira tribinu na kojoj će se predstaviti plan ovogodišnjih natječaja Europskog socijalnog fonda - Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. koji se odnose na zapošljavanje, socijalno uključivanje, obrazovanje, kulturu, medije i civilno društvo.

Pozivaju se sve organizacije civilnog društva, udruge, mediji, pojedinci i predstavnici ustanova da aktivno sudjeluju te da na licu mjesta postave sva pitanja te nedoumice koje imaju oko financiranja iz spomenutog fonda.

Sufinanciranje programa je 100% od čega 85% pokriva EU, a 15% RH.

Natječaje će predstaviti Sandra Malenica, zamjenica gradonačelnika Varaždina i Marin Šipek iz agencije Sjever DAN.

Tribina ima za cilj neposredno informirati građane o novostima, mogućnostima, planovima i očekivanjima, a sukladno jednom od ciljeva politike EU, pa tako i Grada Varaždina, koji uključuje transparentno komuniciranje i informiranje te participaciju civilnog sektora u planiranju zajedničke mogućnosti.

Ukupna vrijednost Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iznosi 1,85 milijardi eura, od čega se 1,58 milijardi financira iz Europskog socijalnog fonda.

Pridružite nam se, pitajte, sudjelujte!

Tribina će se održati u ponedjeljak, 26. veljače u 17.30 sati u kinu Gaj, Gajeva 1, Varaždin.

 

Prijavite se na naš Newsletter