Izbornik

Književnost i glazba

„Moji drugi istarski puti“

Knjiga „Moji drugi istarski puti“ autora Radovana Brlečića predstavljena je u dvorani „Kraluš“ Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina.

Koncert uz kavu 17. veljače

Već tradicionalno, bar jednom mjesečno, HNK u Varaždinu u suradnji s doc. mr. art. Sofijom Cingulom organizira subotnji Koncert uz kavu.

Zaljubljeni u Klubu Europa Media

Varaždinsko kazalište misli i na vas koji ste zaljubljeni te vam pruža jedinstvenu priliku pokloniti svojim voljenima koncert povodom Valentinova.

Pozivnica na promociju knjige

Promocija knjige dr.sc. Franje Gregurića „Vlada demokratskog jedinstva – Istina o Vukovaru i škola demokracije u Hrvatskoj“ biti će održana u utorak, 12. prosinca u 17 sati u multimedijskoj dvorani GMV u palači Herzer, na Franjevačkom trgu 10 u Varaždinu.

Knjige

Najveća i najstarija knjižnica u Hrvatskoj koja se prostire na 44 432 kvadratnih metara s čak više od 130 kilometara polica s knjigama, približno tri milijuna svezaka i više od 46 digitalnih zbirki, otvara svoja vrata posjetiteljima 20. i 21. veljače povodom Dana Knjižnice.

Predstavljene nove knjige bednjanske i varaždinske spisateljice Barice Pahić Grobenski

U varaždinskoj knjižnici u toploj, gotovo obiteljskoj atmosferi promovirane su dvije nove knjige bednjanske i varaždinske spisateljice Barice Pahić Grobenski “Eseji , prikazi... putopisi“ i roman „Daj ruku“.