fallback

Kascheta među najboljima

Kascheta među najboljima

Typography

Na Burgerfestu u Zagrebu pizzeria i trattoria Kascheta osvojila je drugo mjesto od 18 pizzeria i trattoria koliko se natjecalo.

Pizzeria i trattoria Kascheta smještena je u prizemlju My Way hostela u Trpimirovoj ulici u Zagrebu (blizu Sheraton hotela i Branimir centra).

Novinari desetak redakcija mogli su kušati ne samo nagrađeni burger nego i druge specijalitete i birana vina.

Pizze se rade s najboljim brašnima i to dvije vrste pizza: Pizza Romana (pizza s tankim rubom) i Pizza Napoletana (pizza s debelim rubom). Koristi se mozzarella dimljena, bivolja ili kravlja.

Burgeri se pripremaju sa odležanom junetinom i pecivom kojeg sami peku te pizzama sa tankim i debelim tijestom koje se pripremaju sa 00 brašnom.

Koristi se i domaća tjestenina koja se kuha odmah nakon narudžbe tri do četiri minute.

Za ovu priliku predstavljena su tri nova burgera, jedan sa Drniškim pršutim, sirom, pancetom i paštetom od pršuta, Lovački sa jelenom i divljim svinjom i brusnicom te dimljenom mozzarelom i prženom rikolom, i Burger sa tartufom i Grana Padano sirom.

Eto trudimo se da održimo kvalitetu i novosti u ponudi, pogotovo što smo malo na nezgodnoj lokaciji i skriveni, u dvorištu tako da ,vjerujemo još dosta ljudu ne zna za nas.

Vina se poslužuju i na čaše iz butelja a među pivom posebice se ističu Paulaner i San Servolo.