fallback

FOTO: Espi Bags - Druga kolekcija mladog osječkog dizajnera Slavena Pavlovića

Marko DUKIĆ

Typography

I Slavonija ima dizajnere kojim se može ponositi. Jedan od njih je 23-godišnji Slaven Pavlović, glavni „krivac“ druge kolekcije Espi Bags koja je svjetlo dana ugledala prije nekoliko dana. Novu je kampanju proljeće/ljeto snimio s modnom kućom LUKABU by Marina Jerant.

Espi Bags ne samo da stvara oku lijepe i zanimljive ruksake, već i izuzetno praktične. Dizajner se poigrao s floralnim i metalik detaljima na vrlo zanimljivom obliku Espi Bags ruksaka i torbi s dodacima nezaobilaznih pompona i resa, sve je to odlično upakirao u pastelno proljeće, casual linije modne kuće Lukabu. Lukabu je i ovo proljeće pripremio kolekciju dostupnu za sve s novitetom printa na pamuku i jasnom porukom: Stop and smell the roses.

Novu su kampanju snimali na ulicama grada Osijeka, a za fotografjiu se pobrinuo mladi talentirani fotograf Marko Dukić. Modeli su Ivona Guštin i Ema Stjepanović (Midikenn model management), za make up se brinula Matea Vuković, a za frizure Frizerski studio Reflekt.

- U novoj sam kolekciji ostao dosljedan i za ruksake je koristio eko kožu uz dodatke drugih tkanina s daškom proljeća, resa i drugih uzoraka koji će upotpuniti tople dane i svaki styling! A novost su šarene torbice od prave kože koje su funkcionalne, nosive i, najvažnije - pristaju uz gotovo svaki styling i za sve mlade su i one koji se tako osjećaju – ističe Pavlović naglasivši da su njegove torbice i ruksaci namijenjeni i muškarcima i ženama jakog karaktera i koji vole privlačiti pažnju i biti zamijećeni.

Za one koji su se u kolekciju zaljubili na prvi pogled, informacije mogu pronaći na facebook i instagram stranici Espi Bags i uljepšati svoje proljeće.