fallback

U Novu na zagrebačkom Fuliranju

U Novu na zagrebačkom Fuliranju

Typography

U Novu godinu u Zagrebu na Strossmayerov trgu kreće se uz jedan od najpoznatijih svjetskih glazbenih labela Defected.

Zakoračit će se u 2019. godinu pod zvjezdanim nebom uz zvukove house glazbe.

Na zagrebačkom adventskom događanju Fuliranju nakon brojnih nastupa u Hrvatskoj i na Ibizi prvi put na zagrebački Strossmayerov trg stiže Defected, jedan od najpoznatijih svjetskih brandova house glazbe.

Line-up predvodi Todd Terry, američki producent nominiran za nagradu Grammy, pravi mag za classic disco Chicago sound s elementima hip-hopa. Todd je jedna od najcjenjenijih figura u plesnoj glazbi, a nastavlja istraživati nove teritorije kao producent s gotovo dva desetljeća nastupa na plesnom podiju. Njegovi miksevi uključuju imena poput SNAP i Annie Lennox, George Michael i Björk.

Tu je i DJ i producent Andy Daniell koji je već 14 godina na elektro sceni. Daniell jedan od najmlađih rezidenata Defecteda, puštao je tech trance, electro i progressive house i u kultnom londonskom klubu Ministry od Sound.

Svoju glazbenu viziju donosi i PEZNT, hrvatski house dvojac ima koji najprodavanije pjesme “Burek” na Traxsource servisu. Međunarodnu karijeru grade brojnim izdanjima, među ostalima i za Defected Records, a uskoro izlazi i rad za Dirtybird Records, ovogodišnju najbolju glazbenu etiketu u SAD-u.

S više od sto izdanja za imena poput Defected, Strictly Rhythm ili Ministry Of Sound, domaće ime Blacksoul svoje viđenje house glazbe promovira i label Blacksoul Music. PEZNT i Blacksoul su dio Defected Croatia festivalske obitelji od početka, a sada će nastupiti na proslavi Nove godine.

Posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva osim odlične glazbe, očekuje i hedonističko carstvo iz tridesetak restoranai barova,te službene craft pivovare The Garden Brewery .

Defected sa zagrijavanjem počinje 31.12. u 18 sati, a proslava Nove traje do ranih jutarnjih sati.

Ulaz na događanje je besplatan.