fallback

Prljavo kazalište započinje turneju u Canadi i SAD-u

Prljavo kazalište započinje turneju u Canadi i SAD-u

Typography

Započinje koncertna turneja Prljavog kazališta u Canadi i SAD-u kojom ovaj najdugovječniji i omiljeni pop-rock bend svih generacija publike nastavlja obilježavati  40 fenomenalnih godina u vrhu glazbene scene! Uvertira je to i u koncert koji je kruna glazbeno-rođendanske turneje, a kojom će Prljavci 31. svibnja, na Dan Grada Zagreba, zasvirati svojem Zagrebu, na stadionu u Kranjčevićevoj.

Prije polijetanja za Toronto, Prljavci su poslali i poseban poziv fanovima, iz zagrebačke zračne luke: "Vidimo se na najvećem rođendanskom tulumu 31. svibnja u Kranjčevićevoj. Svi ste pozvani!" poručili su Mladen Bodalec, Tihomir Fileš i Dubravko Vorih.

Prljavo kazalište otvara turneju koncertom u Torontu 27. travnja, nakon čega slijede nastupi u Chicagu, 28. i New Yorku 29. travnja, a od 3. do 4. svibnja slijede koncerti u San Franciscu i Los Angelesu. Turneja završava koncertima u Calgaryju i Vancouveru, 5. i 6. svibnja, nakon čega se Prljavci vraćaju u Zagreb.

Odmah po povratku iz Canade i SAD-a, dečki započinju s finalnim pripremama za spektakl u Kranjčevićevoj, na koji se očekuje dolazak fanova iz svih krajeva Hrvatske, ali i susjednih država. Dvije bine, raskošna produkcija na svjetskoj razini, višesatni show ispred 30 tisuća poklonika benda koji je punih 40 godina u samom vrhu domaće pop-rock scene bit će, kako i sami Prljavci najavljuju, grand finale svjetske turneje u gradu u kojem je sve započelo – Zagrebu.

Prljavo kazaliste Zagreb

Fanovima još preostaje da požure po ulaznice za koncertni spektakl u Kranjčevićevoj 31. svibnja, a koje se u prodaji se mogu kupiti u sustavu Ticketshop.hr i na prodajnim mjestima Ticketshopa, po cijenama: Travnjak: 60 HRK, Tribina Zapad: 100 HRK, VIP Tribina: 200 HRK i VIP: 230 HRK.