fallback

Petar Grašo 5. svibnja u Osijeku – poseban gost Tonči Huljić

Foto: Grašo PR tim i Marko Dimić​

Typography

Sve je spremno za nastavak turneje popularnog Petra Graše 5. svibnja u Osijeku, u dvorani Gradski vrt u 20:30. I dok fanovi odbrojavaju dane i sate do glazbenog susreta s jednim od naših najpoznatijih i najcjenjenijih pjevača, sam Petar Grašo otkrio nam je i jednu veliku novost – Graši će se kao poseban gost osječkog spektakla pridružiti legendarni kompozitor Tonči Huljić!

U cijeloj Slavoniji već se osjeća euforija zbog osječkog gostovanja, koja raste iz dana u dan, a uz upravo najavljeno iznenađenje, svakako treba naglasiti da će Osječanke i Osječani na predstojećem koncertu imati prilike uživati svim čulima, jer ih očekuje vrhunska produkcija i svi oni ponajbolji Grašini hitovi. Petar Grašo će publici prirediti retrospektivu svoje dosadašnje bogate karijere uz hitove Ako te pitaju, Moje zlato, Srce za vodiča, Uvik isti, Šporke riči, Volim i postojim, 92, Ko nam brani, Ljubav sve pozlati i mnogim drugim bezvremenskim uspješnicama.

Ulaznice su po cijenama od 90 kn za parter i 110 kn za tribine, dostupne su u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i na lokacijama: Caffe bar Pit Line, Hotel Waldinger, Lounge bar Waldinger – Portanova. Također, ulaznice se mogu kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima: Baranja: TZ Bilje, Našice: Hotel Park Panolija, Đakovo: FILM caffe, Vinkovci: Fitness centar ZARA. 

Ne propustite Grašinu koncertnu čaroliju u srcu Slavonije!