fallback

Senzualna i zavodljiva Ana Opačak govori o ljubavi

Ana Opačak

Typography

"Ljubav" je šesti po redu singl s nadolazećeg albuma Ane Opačak, premijerno izveden na Zagrebačkom festivalu.

Glazbu i tekst potpisuje Ines Prajo, a aranžman Ivan Popeskić. Zajedno s Arijanom Kunštek oni čine trio koji stoji iza svih pjesma s njezina prvog albuma koji izlazi ove godine.

"Unatoč naslovu ova pjesma po meni nije ljubavna pjesma jer ni po čemu ne odgovara kalupima tipične ljubavne pjesme na kakve smo navikli. Ovo je pjesma koja je opjevala ljubav kao sirovu ogoljenu emociju koja potpuno obuzme onoga kome se dogodi, a taj osjećaj je upravo ono što smo htjeli dočarati ovim videom. Bez suvišnih rekvizita i motiva koji odvlače pažnju, bez protagonista koji bi konkretizirali i dali identitet toj ljubavi, jednostavno smo pustili da se pokretom i svjetlom kroz video ožive stihovi pjesme" - kaže Ana Opačak. Dopustite si da vas zavede emocija kojom pršti Anin novi video.

Anu Opačak je šira javnost upoznala u prvoj sezoni „The Voicea“, a od tada je nanizala uspješne nastupe na Splitskom i Zagrebačkom festivalu, Melodijama hrvatskog juga, Večerima dalmatinske šansone itd. Objavila je uspješne singlove „Sve što ostaje“, „Na kraju dana“, „Bam bam“ i "Daj sad opet", a ono po čemu ćete uvijek prepoznati Anin vokal je šarm šansone koji se proteže specifičnom interpretacijom ove lijepe Splićanke, iza čije krhkosti se skriva veliki glazbeni talent.