fallback

Sarajevo sprema spektakularni novogodišnji doček na otvorenom sa Zdravkom Čolićem

Zdravko Čolić

Typography

Koncert Zdravka Čolića u njegovom rodnom Sarajevu ove je godine središnja atrakcija velikog novogodišnjeg dočeka u organizaciji Grada Sarajeva, a koji će zapravo trajati puna tri dana.

Na čelu s gradonačelnikom Abdulahom Skakom, doček se realizira u suradnji s gradskim općinama, Kantonom i Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo, a Sarajevo uistinu pretvara u pravu novogodišnju glazbenu meku. Naime, proslava će započeti u noći 30. prosinca, nastupom mladih virtuoza Muzikarta, uz plesne ritmove, u samom centru grada.

Potom će, u novogodišnjoj noći, središnju binu i cijeli Trg BiH do usijanja dovesti apsolutni kralj pop glazbe naših prostora, Zdravko Čolić. Zvijezda koja sija desetljećima i koju vole sve generacije publike, na spektakularan se način iznova vraća svom Sarajevu, pripremajući za Novu godinu jedan od najvećih koncerata u svojoj bogatoj karijeri.

Konačno, u noći 1. siječnja 2018. održat će se i koncert kultne sarajevske grupe Crvena jabuka. Svi koncerti će biti održani na najboljim lokacijama u samom centru Sarajeva, uz dobru organizaciju, vrhunsku pripremu, gurmanske specijalitete i sve popratne sadržaje koji će gostima uljepšati boravak. Koncerte na otvorenom, uz nezaboravne zabave u ugostiteljskim objektima, prati i niz tradicionalnih događaja poput Sarajevo Holiday Marketa, a koji dodatno oplemenjuje blagdansku atmosferu u Sarajevu.

Karizmatični Čola, koji je upravo objavio svoj iščekivani, studijski album "Ono malo sreće", već će na ovom koncertu izvoditi dvoje nove pjesme, koje potpisuju značajni regionalni glazbeni autori poput Gibonnija, Momčila Bajagića Bajage, Gibonni, Zlatana Fazlića, Antonije Šole, Miroslava Rusa i drugi. Naravno, publika neće ostati zakinuta ni za sve one bezvremenske hitove, koje doista više i ne treba isticati, jer su odavno postale evergreeni.

Inače, vijest da će Čola za Novu godinu zapjevati upravo u rodnom Sarajevu, odjeknula je i u Hrvatskoj kao prava eksplozija oduševljenja. Na Čolin se koncert, tako, već spremaju brojni fanovi iz naše države, ali i iz svih krajeva nekadašnje države, a brojne turističke agencije iz Zagreba, Beograda i drugih gradova nude specijalne aranžmane za dolazak na sarajevsku čaroliju, uz koncert Zdravka Čolića, koji će bez imalo sumnje biti jedan od njegovih najemotivnijih i najznačajnijih koncertnih nastupa!