fallback

Predsjednica uručila Povelju Republike Hrvatske klapi Intrade

Predsjednica uručila Povelju Republike Hrvatske klapi Intrade

Typography

Nakon međunarodne nagrade koju su dobili za promidžbu hrvatskog turizma, klapi Intrade je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uručila Povelju. Tomislav i klapa privode uspješnu 2017. godinu kraju.

Iza njih je godina ispunjena koncertima i zanimljivim gostovanjima, a u kolovozu su ispunili svoj dugogodišnji san održavši koncert u prepunoj pulskoj Areni koji se uživo prenosio na HTV-u.

Prije nekoliko dana klapa je bila nagrađena prestižnom međunarodnom turističkom nagradom za promicanje hrvatskog turizma, a jučer im je u Uredu predsjednice bila uručena posebna Povelja.

Klapa je danas sudjelovala na svečanoj ceremoniji uručenja odlikovanja u Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović gdje im je ona dala Povelju Republike Hrvatske.

- Klapa Intrade je dosad dobivala puno nagrada i priznanja, ali ovu ćemo posebno čuvati i pamtiti. Mogu samo reći jedno veliko hvala i nadam se da ćemo i dalje svojim pjesmama i koncertima opravdati ovo veliko i za nas najveće priznanje u ovih 30-ak godina našeg djelovanja - rekao je sretno Tomislav Bralić.

Nakon uručenja Povelje klapa se vraća svojim uobičajenim obvezama i pripremama za veliki koncert u zagrebačkoj Ciboni 8. prosinca. Kraj godine dočekati će u svome Zadru gdje će publiku uvesti u 2018. godinu na Narodnom trgu zajedno sa Markom Škugorom.