fallback

Ove nedjelje 9.7. koncert u čast Nikoli Tesli i Ana Rucner na ljetnoj pozornici Bundek

Ana Rucner

Typography

Ove subote 8.7. Ljetna pozornica Bundek bit će svečano otvorena izvedbom operete Vesela udovica u izvedbi Opere b.b. iz Zagreba, a samo dan potom - u nedjelju 9.7. u 21 sat - niz zanimljivih i atraktivnih koncertnih programa nastavlja se glazbeno-vizualnim spektaklom "Koncert za Teslu - Power of Energy by Ana Rucner".

 Na prekrasnoj pozornici Ljetne pozornice Bundek, u sklopu ZgKUL - Zagrebačkoga kulturnog ljeta, Ana Rucner predstavit će svoje najveće, nagrađivane uspješnice među kojima i nedavno objavljeni video spot I will follow him snimljen s časnim sestrama iz zbora sv. Vinka Paulskog, potom višestruko nagrađivanu Odu radosti, vrlo atraktivan spot Alkarski ponos, Kopački rit uz zvukove Ravelova Bolera i mnoge druge.

Publika na Bundeku premijerno će imati priliku vidjeti i Anin najnoviji spot o Nikoli Tesli snimljen u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom, uz prekrasnu glazbu Sunčanih polja hrvatskoga skladatelja Blagoja Berse. Spot je sniman na vrlo atraktivnim lokacijama vezanim za Teslin život i rad, a i premijera spota, kao i Anin cjelokupni koncert na Bundeku prigoda su za obilježavanje 161. rođendana ovoga svjetskog izumitelja, znanstvenika i genija, rođenog u Smiljanu 10. srpnja 1856. godine.

Koncert počinje u 21:00 sati, a ulaz kao i na sve druge programe Ljetne pozornice Bundek je slobodan.

Doista je kul ovoga ljeta biti u Zagrebu i pratiti bogate programe Zagrebačkoga kulturnog ljeta - ZgKUL, a već tradicionalna Ljetna pozornica Bundek nudi glazbene večeri koje jednostavno ne smijete propustiti.

I stoga: Osvježite ljeto koncertima na jezeru - Vidimo se na Bundeku!