fallback

FOTO: Splićani i gosti Novu 2017. dočekali na Rivi

Mario STRMOTIĆ - Hina

Typography

Splitski pjevač Petar Grašo sa svojim je sugrađanima i gostima na Rivi u Splitu otpratio Staru i dočekao Novu 2017. godinu koja je prošla uz dobro raspoloženje nekoliko desetaka tisuća ljudi koji su uživali uz glazbu i spektakularan vatromet s Gata svetog Nikole.

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar svojim je sugrađanima s Rive poželio sve najbolje u sljedećoj godini, puno zdravlja i veselja.

"Stojte mi dobro. Zdravi i veseli bili", poručio je Baldasar.

Silvestarska zabava na Rivi je započela u 21 sat koncertom "Split za cili svit", a zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati. Uz Grašu okupljene su zabavljali bendovi Buđenje i Prva liga.

Organizatori dočeka Nove godine, Dalmacija koncert, odabrali su ih da bi zadovoljili sve ukuse Splićana i njihovih gostiju različitih dobnih skupina, koji se na Rivi tradicionalno okupljaju posljednje noći u godini, te ispraćaju Staru i veselo dočekuju Novu godinu.

Osim na Rivi, okolnim trgovima, brojnim restoranima, hotelima, kafićima i klubovima, Nova 2017. godina se čekala u Hemingway baru i u Quasimodu gdje je upriličena Open bar Nova godina i novogodišnji Extra urnebes.

Već tradicionalno točno u ponoć u Fotoklubu "Split" u Marmontovoj ulici je otvorena izložba fotografija Nenada Šaljića "Rađanje broda/Birth of a ship". Izložba će ostati otvorena do 25. siječnja.