fallback

Palace Hotel Zagreb svojim zaposlenicima isplatio 13. plaću

Palace Hotel Zagreb svojim zaposlenicima isplatio 13. plaću

Typography

Palace Hotel, prvi zagrebački profesionalni hotel, nakon uspješne 2017. godine svojim zaposlenicima isplatio 13. plaću.

“Svim našim dugogodišnjim djelatnicima i novim kolegama koji su barem mjesec dana tijekom 2017. godine aktivno bili dio Palace tima, a koji su i dalje s nama, te su tako doprinijeli dobrim poslovnim rezultatima, odlučili smo isplatiti 13. plaću kao nagradu, zahvalu i stimulaciju za nadolazeću poslovnu godinu. Zadovoljni smo poslovnim rezultatima godine iza nas, jer smo u usporedbi s istim razdobljem u 2016. godini ostvarili 11% više noćenja, uz povećanje poslovnih prihoda za 11% koji iznose 23,6 milijuna kuna.

Ovi nas rezultati posebno vesele s obzirom da smo tijekom prva četiri mjeseca 2017. godine imali investicije i radove na preuređenju dijela hotela i dvorana za sastanke što je direktno utjecalo na veliko smanjenje prihoda u tom razdoblju te je time ovaj rezultat još značajniji.

Zahvalni smo svim zaposlenicima, članovima našeg tima, na predanom i profesionalnom radu. Vjerujemo kako je naš tim garancija i daljnjeg rasta kvalitete usluge, ponude i cjelokupnog doživljaja gostiju za vrijeme boravka u Palace Hotelu Zagreb“ - izjavio je generalni direktor hotela, Tomislav Kuliš.

Palace hotel Zagreb, pored kategorije četiri zvjezdice ujedno je i nositelj službene kategorije „Hotel baština“. Kao prvi profesionalni hotel u gradu Zagrebu koji je s radom započeo još davne 1907. godine, povijesnu komponentu potrebnu za dobivanje kategorije "Hotel baština", Palace Hotel Zagreb oplemenio je i baštinskim jelima starog Zagreba.

Palace Hotel Zagreb smješten je u samom centru grada u palači podignutoj neposredno uz stari gradski park. Hotel danas objedinjuje udobnost suvremenog načina stanovanja s toplim retro chic ugođajem kojeg stvaraju njegov stilski namještaj i secesijski interijer. Suvremeno opremljene kongresne dvorane Palace Hotela Zagreb idealne su za održavanje sastanaka, seminara i prezentacija, a hotel je idealan odabir za goste koji u Zagreb dolaze poslovno ili turistički.