fallback

2. Konferencija golf turizma

2. Konferencija golf turizma

Typography

Hrvatskom turizmu slijedi snažan razvojni zaokret u pozitivnom, održivom smjeru, intenzivno se na nacionalnoj razini radi na razvoju eko golfa.

2. Konferencija golf turizma održat će se od 19. do 20. listopada u Zaprešiću, u atraktivnom prostoru obnovljene Vršilnice, Novih dvora Jelačićevih. Konferencija se u organizaciji LUX promocije održava pod pokroviteljstvom nekoliko ministarstava Vlade RH, HGK, Grada Zaprešića i Grada Zagreba, uživa i pokroviteljstvo Veleposlanstva Republike Slovenije, objedinjuje mnoge partnere.

Programom se predstavlja uz rad Međuministarskog tijela, rad tijela za provođenje Akcijskog plana razvoja golf ponude u RH. Predstavit će se i golf turizam Slovenije. U zanimljivoj panel raspravi sudjeluju istaknuti poduzetnici, investitori u razvoj golfa Antun Mikec, predsjednik VMD grupe i Želimir Feitel, član izvršnog odbora Hrvatskog golf saveza, te predstavnici ministarstva koja prate razvoj golfa u RH. Gorazd Kogoj, glavni tajnik Golf saveza Slovenije predstavit će razvoj golfa u Sloveniji, Žiga Osterc, predsjednik udruženja za Golf Turizam Slovenije govorit će o golf turizmu.
Dr. sc. Siniša Horak iz Instituta za turizam, naznačit će važnost promjene stavova javnosti o golfu kao sportu i golf turizmu.

Razvoj Javnog golf igrališta Novi dvori Zaprešić predstavit će Dražen Slamar, Golf services. Drugi dan održat će se golf edukacija u Golf centru Novi Dvori, Zaprešić, u suradnji s Golf klubom Ban Jelačić.

Hrvatskom turizmu slijedi snažan razvojni zaokret u pozitivnom, održivom smjeru. Intenzivno se na nacionalnoj razini radi na razvoju eko golfa, izjavila je Sunčana Matić ispred LUX promocije. 

Opširnije informacije o programu i registraciji, potražite na web stranici: http://golftourismcroatia.com/

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.