fallback

Projekt poduzeća Prostoria d.o.o. je sufinanciran sredstvima EU!

Zastava EU

Typography

Poduzeće Prostoria d.o.o. je ugovorilo dodjelu bespovratnih sredstava od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za projekt Implementacija ERP sustava i IKT rješenja za elektroničko upravljanje dokumentima radi jačanja efikasnosti poslovnih procesa i konkurentnosti poduzeća.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 688.437,50 kuna, od čega je za sufinanciranje prihvatljivo 538.750,00 kn, a 288.745,42 kn Ministarstvo će dodijeliti u obliku bespovratnih sredstava.

Poduzeće Prostoria d.o.o. pokreće projekt implementacije ERP sustava i IKT rješenja za elektroničko upravljanje dokumentima radi jačanja efikasnosti poslovnih procesa i konkurentnosti poduzeća. Opći cilj projekta je doprinijeti poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti malog i srednjeg poduzetništva u područjima s razvojnim posebnostima.

Provedbom projekta poduzeće će učinkovitije planirati resursima unutar proizvodnje, povećati efikasnosti administracije, jačati tržišne i razvojne potencijale, te povećati kvalitetu i učinkovitosti strateškog planiranja i praćenja poslovanja.

Sve navedeno će se manifestirati u rastu broja zaposlenika, poslovnih prihoda i izvoza. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Prostoria d.o.o.